Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce nu vrea să facă Silvia Radu: Primele declarații după înregistrarea la CEC

© Sputnik / Miroslav RotariSilvia Radu
Silvia Radu - Sputnik Moldova
Abonare
Candidatul pentru funcția de primar general al Capitalei, Silvia Radu, a precizat ce nu va face în această campanie electorală.

CHIȘINĂU, 25 apr — Sputnik. Primarul general interimar al Capitalei, Silvia Radu, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că dă starul campaniei electorale, după ce și-a înregistrat cererea de suspendare din funcție la Comisia Electorală Centrală. Interimatul va fi preluat de viceprimarul Ruslan Codreanu.

”Vreau să vă anunț că am semnat cererea de suspendare din funcție, care a fost înregistrată la CEC și intru de azi în campania electorală. A fost o onoare pentru mine ca ultimele cinci luni să manageriez problemele municipiului și aș vrea să profit de ocazie ca să le mulțumesc tuturor chișinăuienilor pentru susținerea pe care am avut-o în această perioadă în munca de zi de zi”, a declarat Silvia Radu.

Totodată, ea a anunțat ce nu va face în această campanie electorală și a explicat de ce.

”Nu vreau să le promit chișinăuienilor proiecte mărețe sau grandioase, fiindcă mulți ani la rând li s-a promis foarte mult și au rămas doar cu dezamăgirile”, a mai declarat Radu.

Ce spune Silvia Radu despre cei cinci candidați la fotoliul de primar>>>

Pe data de 24 aprilie, Silvia Radu a anunțat pe pagina sa de Facebook că a fost înregistrată în calitate de candidat pentru funcția de primar al Capitalei.

Fluxul de știri
0