Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Împușcat de șase ori, apoi jefuit în spital: Ce a pățit un moldovean în România

© Sputnik / Александр Онопа / Accesați arhiva multimediaНападение на прохожих в Сургуте
Нападение на прохожих в Сургуте - Sputnik Moldova
Abonare
Vadim Malogolovenko, cetățeanul moldovean care a fost găsit împușcat într-o comună bistrițeană, a acuzat angajații spitalului în care a fost internat de faptul că i-ar fi furat o sumă importantă de bani.

CHIȘINĂU, 25 apr — Sputnik. Presa din România a scris că oamenii legii au reținut în după amiaza zilei de ieri trei angajaţi ai Spitalului Judeţean Bistriţa, aceștia fiind bănuiți de furt calificat.

Vadim Malogolovenko, cetățeanul moldovean care a fost ținta unui atentat cu armă, a acuzat că, după internare, ar fi fost jefuit de 12 mii de euro.

Angajații au fost reținuți în timp ce se aflau la muncă, scrie b1.ro. Dulapurile personale de la Unitatea de Primiri Urgenţe, au fost sigilate, iar secția a fost închisă pe perioada în care s-au desfășurat investigațiile polițiștilor. Oamenii legii au efectuat percheziții și la domiciliile acestora.

Реанимационное отделение ГКБ им. С.П. Боткина, medic - Sputnik Moldova
Societate
Ofițerii CNA s-au luat, din nou, de capul medicilor - Iată ce au făcut la un spital

Investigația a pornit de la plângerea penală făcută chiar de către păgubit. Managerul general al instituției medicale, Gabriel Lazany, a oferit şi câteva detalii.

El a precizat că cei trei sunt cercetați pentru furt calificat. Ei ar fi sustras de la pacient 12 mii de euro. Organele de cercetare au cerut înregistrările de pe camerele de supraveghere, pe care le-au și primit.

Potrivit managerului, în furt ar fi implicați un registrator, o îngrijitoare de curăţenie şi un brancardier. Managerul a mai declarat că nu poate să spună mai multe, pentru că el personal nu a văzut banii.

Amintim că Vadim Malogolovenko, cetățean moldovean domiciliat în Odesa, Ucraina, a fost găsit împuşcat sâmbătă, 14 aprilie, pe un deal din comuna Cepari, Bistrița, de către un agricultor care ieşise dimineaţă să-şi are pământul cu tractorul. Malogolovenko a fost împuşcat cu şase gloanţe de către un partener de afaceri din Republica Moldova. Atacatorul a fost prins de Poliție, trei ore mai târziu, în judeţul Maramureş.

Fluxul de știri
0