Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Captură impresionantă la granița cu Moldova. Vezi ce au descoperit oamenii legii

© Photo : Poliția de Frontieră Română / 10.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, confiscate la frontiera cu R. Moldova
10.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, confiscate la frontiera cu R. Moldova - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Mii de pachete cu țigări au fost descoperite la frontiera cu Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 25 apr — Sputnik. Poliţiştii de Frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au descoperit şi confiscat la frontiera cu țara noastră zece mii de pachete cu țigări de contrabandă.

iPhone X - Sputnik Moldova
Incredibil! Metodă inedită de contrabandă cu iPhone-uri

Astfel, ieri seara, poliţiştii de Frontieră au observat în apropierea drumului ce face legătura între Iaşi şi Bivolari, în vegetația din zonă, o persoană lângă care se aflau mai multe colete învelite în folie de culoare neagră.

În imediata apropiere, poliţiştii de Frontieră au identificat un autoturism de marca Citroen, la volanul căruia se afla un cetățean moldovean, în vârstă de 29 de ani, însoţit de o altă persoană cu dublă cetățenie, română și moldovenească, în vârstă de 31 de ani.

Владимир Воронин - Sputnik Moldova
Voronin a făcut anunțul. Ce vor face comuniștii la alegerile din toamnă

În urma inventarierii conținutului coletelor, oamenii legii au descoperit 10 000 de pachete cu ţigări, marca Ashima, cu timbru de acciză a Republicii Moldova, în valoare de aproximativ 111 600 de lei românești (circa 482815 lei moldovenești).

În Moldova și dinții sunt de contrabandă: Iată ce au descoperit polițiștii moldoveni>>>

Polițiștii de Frontieră români efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de țigări și autoturismul au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

© Photo : Poliția de Frontieră Română / 10.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, confiscate la frontiera cu R. Moldova
10.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, confiscate la frontiera cu R. Moldova - Sputnik Moldova
10.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, confiscate la frontiera cu R. Moldova
Fluxul de știri
0