Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Am ajuns să o vedem și pe asta: În Capitală hoții fură până și mașinile vechi de 30 de ani

© Sputnik / Miroslav RotariКишинев
Кишинев - Sputnik Moldova
Abonare
Hoții din Capitală fură tot ce le pică în mână, până și rablele de 27 de ani abandonate pe marginea drumurilor.

CHIȘINĂU, 23 apr — Sputnik. Poliţiştii sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău au reţinut un tânăr de 19 ani, care în noaptea de 20 aprilie a furat un automobil de model,,Honda Civic ", care era parcat pe strada Bogdan Voievod.

Hoț - Sputnik Moldova
Societate
Se întâmplă chiar în Capitală! Hoți de buzunare, în plină acțiune

Potrivit Poliției Capitalei, grupa operativă care a documentat cazul a găsit automobilul furat pe strada Vasile Badiu. După care l-a identificat și reţinut şi pe făptaş. Acesta s-a dovedit a fi locuitor al Capitalei, care a declarat poliţiştilor că ar fi pătruns în automobil prin acces liber. El a furat autoturismul, după care l-a accidentat şi abandonat pe o stradă din Capitală.

În cadrul audierilor preliminare, individul şi-a recunoscut vinovăţia, fiind reţinut pentru un termen de 72 de ore în Izolatorul de Detenţie Provizorie al Direcţiei de Poliţie.

În acest context individul este cercetat penal pentru răpirea vehiculului. Acesta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 600 de lei până la 27 000 de lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.

Fluxul de știri
0