Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cel mai șmecher moldovean: A vrut să-i ducă de nas pe polițiștii de frontieră

© Sputnik / Мирослав РотарьПограничная полиция
Пограничная полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un moldovean a vrut să treacă frontiera de stat cu permisul de conducere fals

CHIȘINĂU, 11 apr — Sputnik. Un moldovean a vrut să treacă frontiera de stat cu permisul de conducere fals. Bărbatul și-a falsificat documentul pentru a putea conduce mai multe tipuri de autovehicule. Pentru acest serviciu a plătit 350 de euro. Fapta individului a fost deconspirată de către polițiștii de frontieră din punctul de trecere Giurgiulești — Galați.

Percheziții la administrația de stat a drumurilor - Sputnik Moldova
Societate
Doar în Moldova: 1500 de lei pentru un permis de conducere de categoria C

Individul, în vârstă de 38 de ani, intenționa să treacă frontiera de stat mai multe mașini înmatriculate în țara noastră. Pentru a se legitima, bărbatul a oferit oamenilor legii actele de călătorie și cele pentru mijlocul de transport, emise de autoritățile competente moldovenești.

Din primele examinări vizuale, oamenii legii au priceput că permisul nu este valabil. Fapt confirmat și cu ajutorul tehnicii speciale din dotare. Moldoveanul a comunicat polițiștilor de frontieră că și-a procurat documentul cu 350 euro, din motiv că nu deținea categoria necesară pentru ansamblu de vehicule condus. 

Șoferul nu și-a mai putut continua călătoria, iar la volanul vehiculului a urcat un alt conducător auto cu permisul valabil și categoria necesară pentru a continua deplasarea spre România.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă amendă de până la 32.500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de până la 200 de ore sau închisoare de până la doi ani.

 

 

Fluxul de știri
0