Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Întâlnire de urgență Candu-Filip: premierul este așteptat în Parlament

© Sputnik / Miroslav RotariПавел Филип и Андриан Канду
Павел Филип и Андриан Канду - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a avut în această dimineață o întrevedere cu șeful Guvernului de la Chișinău, Pavel Filip. Ce au discutat cei doi oficiali.

CHIȘINĂU, 20 apr – Sputnik. Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, va veni în fața deputaților pentru a da darea de seamă pe marginea activității Guvernului.

Парламент заседание 11.03.2016 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Parlamentul începe controlul „la sânge” al implementării reformelor în Moldova

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a declarat, vineri, în ședința Forului Legislativ, că a avut o întrevedere în această dimineață cu șeful Guvernului de la Chișinău, cu care a discutat despre raportul de activitate al Executivului. 

”Am avut o întrevedere în această dimineață cu premierul Pavel Filip. Am convenit ca în cel mai apropiat timp în Parlament să fie trimis raportul de activitate al Guvernului”, a declarat Candu. 

Raportul de activitate al Guvernului urmează să fie trimis în Legislativ, după care premierul Pavel Filip va veni în sala Parlamentului pentru a răspunde la întrebările deputaților legate de activitatea Guvernului.

Fluxul de știri
0