Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon pleacă din țară. Iată unde va zbura șeful statului

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului, Igor Dodon, va efectua o nouă vizită în Federația Rusă.

CHIȘINĂU, 17 apr — Sptunik. În perioada 27 — 28 aprilie, Igor Dodon, va avea mai multe întrevederi în Sankt Petersburg, inclusiv cu reprezentanții diasporei.

According to the Press TV, the announcement was made as many foreign business delegations seeking investment opportunities had visited Iran in recent months. - Sputnik Moldova
Dodon, despre daunele măsurilor antirusești: Moldova a pierdut două miliarde de dolari

Anunțul a fost făcut astăzi de către Dodon, după întrevederea cu președintele diasporei moldovenești din orașul Sankt Petersburg, Gheorghe Para.

„Am avut o întrevedere cu Gheorghe Para, președintele diasporei moldovenești din orașul Sankt Petersburg, șef al sindicatelor în domeniul construcțiilor din regiunea Leningrad. Am discutat subiecte cu privire la situația și problemele cu care se confruntă concetățenii noștri din Sankt Petersburg. În context, am menționat că intenționez să întreprind o vizită de lucru în Federația Rusă, în Sankt Petersburg, în perioada 27-28 aprilie curent", a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Dodon l-a felicitat pe Putin: Vezi cu ce ocazie>>>

Igor Dodon a menționat că pe data de 28 aprilie, va avea o întrevedere cu conducătorii diasporei moldovenești din toate regiunile Federației Ruse. De asemenea, separat, va avea o întâlnire cu tinerii moldoveni din capitala de nord a Rusiei.

 

Fluxul de știri
0