Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rogozin: Rusia ar putea sista livrarea motoarelor de rachetă către SUA

© Sputnik / Мирослав РотарьВице-премьер РФ Д. Рогозин
Вице-премьер РФ Д. Рогозин - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit vicepremierului Rusiei, Dmitri Rogozin, deocamdată nu există o decizie definitivă cu privire la sistarea livrărilor motoarelor de rachetă către SUA.

CHIȘINĂU, 17 apr — Sputnik. Rusia va sista livrarea motoarelor de rachetă către SUA în cazul în care conducerea țării va hotărî acest lucru, însă deocamdată nu există o astfel de decizie, a declarat vicepremierul Federației Ruse, Dmitri Rogozin, citat de RIA Novosti.

News briefing of Foreign Ministry spokesman Alexander Lukashevich - Sputnik Moldova
Rusia
Reacția Rusiei, după ce SUA au decis să impună noi sancțiuni

Proiectul de lege cu privire la modul în care va răspunde Rusia la sancțiunile impuse de SUA a fost înaintat anterior în Duma de Stat de către spicherul Veaceslav Volodin. Proiectul stipulează, între altele, interzicerea importului produselor agricole, alcoolice și de tutungerie din SUA, precum și a preparatelor medicale; prevede întreruperea colaborării dintre Rusia și SUA în domeniile atomic, construcției de avioane și motoare de rachetă.

„Dar am putem oare să oprim în general? Am putea. Problema constă însă în faptul că trebuie cântărite toate argumentele pro și contra și conștientizat faptul unde este vorba de politica pură, care ar însemna să ne tăiem craca de sub picioare, și unde este vorba de pragmatism economic", a spus Rogozin.

Fluxul de știri
0