Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Theresa May vrea să atace Siria fără aprobarea parlamentului britanic

© AP Photo / Matt DunhamTheresa May
Theresa May - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Regatului Unit ar putea să implice țara sa în atacuri asupra Siriei fără a avea girul legislativului, anunță postul britanic de televiziune BBC.

CHIȘINĂU, 12 apr — Sputnik. Prim-ministrul Marii Britanii, Theresa May este gata să aprobe participarea țării în atacurile asupra Siriei fără acordul parlamentului, anunță postul de televiziune BBC, cu referire la propriile surse în executivul britanic.

Donald Trump - Sputnik Moldova
Trump anunță că va ataca: „Rusia, fii gata!”

"Theresa May este gata să se alăture acțiunilor militare împotriva regimului Assad fără a solicita aprobarea parlamentului", au declarat sursele la care face referire BBC.

Potrivit acestora, May consideră că este necesară o acțiune în regim de urgență.

În afară de aceasta, ea nu vrea să-l rețină pe Donald Trump în luarea unei decizii și încearcă să evite întârzielile pe care le-ar provoca dezbaterile în parlament.

Putin, despre ultimele evoluții pe plan mondial>>>

Mai devreme, liderul Partidului Laburist, Jeremy Corbyn, a cerut guvernului să supună votului în parlament problema participării Marii Britanii la atacurile aeriene asupra Siriei.

Fluxul de știri
0