Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Operațiune specială în sudul țării: Ce au descoperit oamenii legii

© Photo : Public relations center of Federal Security ServiceЗадержанный член диверсионно-террористической группы, обезвреженной ФСБ РФ в Москве
Задержанный член диверсионно-террористической группы, обезвреженной ФСБ РФ в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Descinderea procurorilor PCCOCS s-a soldat cu destructurarea unei grupări criminale bine organizate.

CHIȘINĂU, 12 apr — Sputnik. Un grup criminal organizat a pus la punct o schemă privind circulația ilegală a drogurilor în scop de înstrăinare în Sudul Republicii Moldova.

Qandal, arxiv şəkli - Sputnik Moldova
Societate
Incredibil: Iată cine recruta membri pentru organizație criminală "Borman"

Procurorii Oficiului Sud al PCCOCS și ofițerii de investigații ai INI au efectuat percheziții la domiciliile persoanelor bănuite, în urma cărora au fost descoperite și ridicate droguri în proporții deosebit de mari, în special marijuana. Totodată, au fost depistate și ridicate mijloace de comunicare și o unitate de transport, folosite la comiterea crimelor.

În urma operațiunii, doi membrii a grupării criminale, în vârstă de 25 și respectiv 45 de ani, au fost reținuți pentru 72 de ore. Anterior, aceștia au fost judecați pentru infracțiuni similare.

Gruparea criminală a fost documentată timp de aproximativ 3 luni, iar la moment sunt întreprinse măsuri pentru stabilirea tuturor persoanelor care fac parte din această grupare criminală.

Pentru acțiunile comise, bănuiții riscă pedeapsa sub forma de închisoare pe un termen de până la 15 ani.

Fluxul de știri
0