Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Incendiu puternic la Iaşi: Institutul de Boli Cardiovasculare, în flăcări

© Facebook / Departamentul pentru Situaţii de UrgenţăIncendiu la Spitalul de Boli Cardiovasculare din Iași
Incendiu la Spitalul de Boli Cardiovasculare din Iași - Sputnik Moldova
Abonare
Alertă în această noapte la Iași: pacienţii Institutului de Boli Cardiovasculare au fost nevoiţi să suporte un şoc major. Pompierii militari au intervenit prompt.

CHIȘINĂU, 11 apr — Sputnik. Noapte de coșmar pentru angajaţii şi pacienţii Spitalului de Boli Cardiovasculare din Municipiul Iaşi. Un incendiu puternic a izbucnit în jurul orei 00.30, la etajul şase al instituției medicale.

A clock sits outside of Trump Tower at midnight - Sputnik Moldova
Incendiu la Trump Tower: O persoană şi-a pierdut viaţa

Un angajat al spitalului s-a intoxicat cu fum şi a fost transportat la spital, informează Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

De asemenea, 18 pacienţi, de la etajele 4 şi 5 au fost evacuaţi în siguranţă şi mutaţi în clădirea alăturată ce aparţine de Spitalul Parhon.

Pompierii militari au acționat cu opt autospeciale. A fost afectată o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi.

Reprezentanţii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă spun că intervenţia a fost îngreunată din pricina cantităţilor mari de substanţe combustibile, aflate în zona de ardere.

Ziarul de Iaşi precizează că flăcările au pornit de la acoperiş şi au distrus aproape în totalitate etajul şase al clădirii.

Cauza incendiului ar fi fost instalaţia electrică veche.

Incendiile de vegetație fac prăpăd în Moldova: Iată ce suprafețe imense au ars>>>

Clădirea în care a izbucnit incendiul găzduieşte două spitale, în care, la momentul incendiului, se aflau aproximativ 200 de pacienţi.

Fluxul de știri
0