Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Incendiu la Trump Tower: O persoană şi-a pierdut viaţa

© AP Photo / Evan VucciA clock sits outside of Trump Tower at midnight
A clock sits outside of Trump Tower at midnight - Sputnik Moldova
Abonare
Incendiul a izbucnit într-un apartament de la etajul 50 al clădirii.

CHIŞINĂU, 8 apr — Sputnik. Un incendiu de proporţii a izbucnit sâmbătă după amiază în Trump Tower, situat în apropiere de Central Park din New York.Ocupantul apartamentului afectat de in

cendiu, un bărbat de 67 de ani, a fost grav rănit şi a murit în scurt timp într-un spital din oraş, scriestiripesurse.ro.

Totodată, patru pompieri au fost răniţi în timp ce luptau cu flăcările, însă este vorba de leziuni minore.

Мусульманка во время ифтара в Нью-Йорке, США, 1 июня 2017 года - Sputnik Moldova
(FOTO, VIDEO) Trump Tower, cuprins de flăcări

Şeful pompierilor din oraş, Daniel Nigro, a anunţat că alarma a fost dată în jurul orei locale 17,35 (21,35 GMT) pentru un incendiu izbucnit într-un "apartament destul de mare" de la etajul 50 al edificiului.

La stingerea focului au participat circa 200 de pompieri, precizând că deocamdată nu a fost stabilită cauza incendiului.

Sursa mai precizează că niciunul dintre membrii familiei Trump nu se afla în clădire. Etajele unde Trump îşi are reşedinţa privată şi birourile nu au suferit daune, dar, conform şefului pompierilor, o cantitate "considerabilă" de fum s-a înregistrat în anumite părţi ale clădirii.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a scris pe Twitter că focul a fost controlat şi că locul afectat a fost "foarte restrâns", iar pompierii, cărora le-a mulţumit, au făcut "o treabă grozavă".

Nu a fost nevoie ca edificiul să fie evacuat.

Fluxul de știri
0