Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Silvia Radu a declarat război gropilor din Chișinău

© Photo : Primăria Municipiului ChişinăuŞedinţă de lucru în teritoriu privind reparaţia străzilor din Chişinău
Şedinţă de lucru în teritoriu privind reparaţia străzilor din Chişinău - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul interimar al Capitalei le-a solicitat drumarilor mobilizare maximă pentru a reuşi în termen cât mai restrâns astuparea tuturor gropilor şi lichidarea situaţiilor de avarie de pe străzile din Chișinău.

CHIȘINĂU, 10 apr – Sputnik. În curând, pe străzile din municipiul Chișinău nu va mai fi nicio groapă. Potrivit unui comunicat al Primăriei Chișinău, primarul general interimar al Capitalei, Silvia Radu, le-a solicitat, astăzi, drumarilor mobilizare maximă ”pentru a reuşi în termen cât mai restrâns astuparea tuturor gropilor şi lichidarea situaţiilor de avarie de pe străzile din Chișinău”. Radu a cerut ca lucrările să fie executate cu respectarea tuturor normelor de calitate.

Silvia Radu - Sputnik Moldova
Politică
Anunț bombă. Silvia Radu spulberă toate zvonurile

Silvia Radu a convocat marți, 10 aprilie, o ședință de lucru în teritoriu, în cartierul Poșta Veche, pentru a verifica cum decurg lucrările de reparație a străzilor din capitală. În zilele ce urmează, drumarii vor interveni pe străzile ce duc spre Cimitirul „Sf. Lazăr" – Ceucari, Socoleni şi Doina.

Potrivit şefului Direcţiei Transport public şi căi de comunicaţie, Vitalie Butucel, de la începutul lucrărilor de asfaltare au fost reparați circa 5 mii de metri pătrați de drum, fiind utilizate 560 de tone de asfalt și cheltuiți 1,5 milioane de lei.

De săptămâna viitoare, drumarii vor începe lucrările și în curțile blocurilor de locuit. 

Pe parcursul zilei de astăzi se lucrează pe străzile Bucureşti, Dimitrie Cantemir, Iu. Gagarin, Calea Ieşilor, Meşterul Manole, Socoleni, Ceucari şi Calea Moşilor, dar şi în localităţile suburbane — Ciorescu, Tohatin şi Cheltuitor.

Fluxul de știri
0