Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Anunț bombă. Silvia Radu spulberă toate zvonurile

© Sputnik / Miroslav RotariSilvia Radu
Silvia Radu - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a făcut un anunț important legat de alegerile locale noi care vor avea loc la Chișinău, pe data de 20 mai.

CHIȘINĂU, 10 apr – Sputnik. Primarul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a anunțat că vrea să candideze la alegerile locale noi din 20 mai pentru funcția de primar general al Capitalei. 

”Mai mulți oameni pe care i-am întâlnit sau mi-au scris pe rețele sociale doresc să știe dacă voi candida sau nu. Vă spun cu toată sinceritatea că vreau să candidez, însă decizia depinde de câțiva factori principali, pe care sper să-i lămuresc în perioada următoare”, a anunțat Silvia Radu pe pagina sa de socializare.

Silvia Radu - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Bomba lansată de Silvia Radu. Iată cum sunt fraieriți chișinăuienii

Radu a precizat că dacă va candida pentru funcția de primar al Capitalei, atunci o va face doar în calitate de candidat independent, ”oricât de greu ar fi”. 

”Cred însă că susținerea directa a oamenilor îți dă mai multa putere să faci treabă pentru Chișinău. Spre deosebire de candidații politici, care pot candida fără semnăturile cetățenilor, ca independent va trebui sa strâng semnături”, a declarat Radu. 

Acesta a anunțat că împreună cu echipa sa va începe să colecteze semnăturile din data de 11 aprilie.  

”Intenționez sa utilizez și acest prilej pentru a mă întâlni cu locuitorii Chișinăului, pentru a discuta cu Dumneavoastră. (…) Vă aștept să discutăm doar despre Chișinău, despre ce putem face împreună pentru ca orașul nostru să fie mai frumos, fără politică, fără geopolitică”, a scris Silvia Radu.

Primărița a mai anunțat că, în toată această perioadă, prioritară rămâne activitatea la Primărie, de aceea va dedica doar două ore seara pentru a colecta personal semnături.

Fluxul de știri
0