Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pasagerii din Moldova, afectați de greva de la Lufthansa

© Sputnik / Дмитрий Петроченко / Accesați arhiva multimediaСамолет авиакомпании Lufthansa
Самолет авиакомпании Lufthansa - Sputnik Moldova
Abonare
Cursele Frankfurt-Chișinău și Chișinău-Frankfurt, operate de compania aeriană germană Lufthansa, care au fost programate pentru astăzi, au fost anulate.

CHIȘINĂU, 10 apr – Sputnik. Pasagerii care urmau să zboare astăzi, 10 aprilie, spre Germania cu compania aeriană Lufthansa vor trebui să opteze pentru un alt operator aerian. 

Compania aeriană germană Lufthansa a decis să anuleze, marți, peste 800 de zboruri, printre care și cele spre și din Republica Moldova. Cel mai important sindicat al funcţionarilor publici din Germania a lansat un apel la grevă care ar urma să afecteze activitatea pe aeroporturile din Frankfurt, Munchen, Koln şi Bremen.

Lufthansa introduce o nouă rută, din Chișinău spre Frankfurt - Sputnik Moldova
Societate
Din Chișinău spre Frankfurt, în fiecare zi

Lufthansa a informat că cele mai multe dintre zborurile anulate sunt pe distanţe scurte, dar au fost anulate şi 58 de zboruri pe distanţe lungi. Compania aeriană a adăugat că aproximativ 90.000 de pasageri vor fi afectaţi de greva funcţionarilor publici.

Greva de la Lufthansa va afecta astăzi și pasagerii care zboară spre și din Republica Moldova. Pe site-ul oficial al Aeroportului Internațional Chișinău deja au fost anulate două zboruri. Este vorba despre cursa care va decola spre Frankfurt la ora 14:20 și cea care urma să aterizeze la ora 13:30.

Fluxul de știri
0