Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Din Chișinău spre Frankfurt, în fiecare zi

© Photo : Avia InvestLufthansa introduce o nouă rută, din Chișinău spre Frankfurt
Lufthansa introduce o nouă rută, din Chișinău spre Frankfurt - Sputnik Moldova
Abonare
Compania aeriană germană Lufthansa a lansat zboruri zilnice directe din Chișinău spre Frankfurt.

CHIȘINĂU, 27 mart – Sputnik. Operatorul german ”Lufthansa” oferă, din această săptămână, o conexiune zilnică de la Chișinău la Frankfurt. Anterior Lufthansa oferea conexiuni între Chișinău și München. 

Работа аэропорта - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Atenție. De astăzi intervin schimbări importante în orarul zborurilor din Chișinău

Pasagerii din Moldova vor avea acum șansa să zboare direct către cel mai mare Hub Lufthansa, ceea ce le va permite conexiunea cu circa 300 de destinații în mai mult de 100 de țări. Prețul biletelor dus-întors începe de la 155 euro și se pot achiziționa pe LH.com. 

Directorul general al Lufthansa Group Romania și Moldova, Antonio Tassone, a declarat că pasagerii care călătoresc din Chișinău vor putea acum să ia zboruri cu conexiune din cel mai mare Hub Lufthansa în Frankfurt cu un Airbus 319. Acest lucru le va permite să călătorească mai frecvent și către alte destinații în toată lumea, precum New York, Paris, Berlin, Barcelona, Bangkok, Nice, Shanghai, Toronto, Washington și Stockholm. 

”În prezent, FlyNet planifică și urmează să se lanseze pe toată linia familiei de avioane A320, lucru care le va permite pasagerilor conexiune continuă la internet la bordul aeronavei”, a declarat Antonio Tassone.

Fluxul de știri
0