Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bomba lansată de Silvia Radu. Iată cum sunt fraieriți chișinăuienii

© Sputnik / Miroslav RotariSilvia Radu
Silvia Radu - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a afirmat că de când a preluat interimatul la administrația Capitalei a primit un șir de scrisori și apeluri îngrijorătoare din partea chișinăuienilor. Iată ce au reclamat aceștia.

CHIȘINĂU, 9 mart – Sputnik. Primarul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a făcut o declarație bombă cu privire la tarifele pe care le achită chișinăuienii pentru consumul de apă potabilă. Edilul susține că întreprinderea Apă-canal Chișinău ”taxează adițional și abuziv consumatorii pentru ca să-și acopere pierderile și proasta gestiune”. 

Silvia Radu - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ce a răspuns Silvia Radu când cineva i-a vorbit despre o mită de 2 mii de euro

Silvia Radu a afirmat că de când a preluat interimatul la administrația Capitalei a primit un șir de scrisori și apeluri îngrijorătoare din partea chișinăuienilor, prin care o anunță că sunt impuși să plătească în fiecare lună de 3-4 ori mai mult pentru consumul de apă pe care îl au.

”Ei îmi spun: noi plătim consumul nostru de apă de 3-4 ori mai mult decât ne arată contorul”, a declarat Radu. 

În opinia primarului interimar, aceasta se întâmplă din cauza unei breșe în legislația națională. 

”Este o lacună în legislație care trebuie înlăturată la nivel de Guvern. Nu cred că Guvernul Republicii Moldova nu vrea să facă acest lucru. Cred că pur și simplu nu s-a pus această problemă pentru a fi soluționată, fiindcă este mult mai simplu pentru compania Apă-Canal să își acopere pierderile și proasta gestiune prin taxarea adițională și abuzivă a consumatorilor”, a declarat primarul.

Silvia Radu a făcut un anunț bombă. Urmează disponibilizări masive la Pirmărie>>>

În prezent, un metru cub de apă livrat consumatorilor casnici de întreprinderea Apă-Canal Chișinău costă 10,69 de lei.  

Fluxul de știri
0