Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incendiu la un liceu din Chișinău. Ce s-a întâmplat cu elevii și profesorii

© Sputnik / Alexandr OsmatescoIncendiu în sectorul Râșcani
Incendiu în sectorul Râșcani - Sputnik Moldova
Abonare
Panică la un liceu din Chișinău, unde în această dimineață a izbucnit un incendiu.

CHIȘINĂU, 3 apr – Sputnik. Un incendiu a izbucnit, în dimineața zilei de marți, la un liceu din Chișinău. Este vorba despre Liceul ”Milescu Spătaru” din sectorul Râșcani al Capitalei.

Пожар в Ростове-на-Дону - Sputnik Moldova
Societate
Incendiu în centrul Capitalei, flăcări în clădirea în care se află un vestit restaurant

Ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a declarat pentru agenția Sputnik Moldova că focul s-a aprins în cantina școlii. 

”Incidentul a fost înregistrat în această dimineață. S-a aprins aragazul din bucătăria liceului. Fumul provocat de incendiul de la bucătăria s-a răspândit în clădirea școlii”, a declarat Pușcașu. 

Purtătorul de cuvânt al IGSU a precizat că nicio persoană care se afla la acel moment în liceu nu a avut de suferit. Pușcașu a mai comunicat reporterului agenției că angajații liceului au stins focul cu forțele proprii. 

”Nimeni nu a avut de suferit. De ajutorul salvatorilor nu a fost nevoie. Focul a fost localizat și stins cu forțele proprii”, a declarat Liliana Pușcașu. 

Totuși, administrația liceului a chemat pompierii ca să verifice locul și cauzele izbucnirii incendiului. 

Responsabilul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență nu a confirmat dar nici nu a infirmat faptul că elevii și profesorii au fost evacuați din școală.

Fluxul de știri
0