Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incendiu în centrul Capitalei, flăcări în clădirea în care se află un vestit restaurant

© Sputnik / Сергей Пивоваров / Accesați arhiva multimediaПожар в Ростове-на-Дону
Пожар в Ростове-на-Дону - Sputnik Moldova
Abonare
Incendiile se țin lanț, și nu doar în străinătate, ci și la noi. În Capitală este cuprins de flăcări un edificiu care se află la intersecția străzilor Pușkin și București.

CHIȘINĂU, 31 mart — Sputnik. Celebrul restaurant La Taifas, care este situat chiar în centrul Capitalei, este cuprins de flăcări — asta au anunțat mass-media din Chișinău în prima jumătate a zilei de sâmbătă. Potrivit estimărilor făcute de oamenii legii, incendiu este proporții.

Pentru a stinge flăcările, au intervenit două autospeciale. Incendiu a izbucnit mai întâi în bucătăria restaurantului, după care s-a propagat în toate clădirea.

Poliția nu a anunțat dacă sunt sau nu sunt victime. Cel mai probabil, nimeni nu a avut de suferit.

La Taifas este un restaurant cu tradiție, el fiind apreciat pentru bucatele tradiționale și naționale, în special de străini care vin la Chișinău.

Corespondenții Sputnik Moldova transmit însă că s-ar putea ca flăcările să fi cuprins câteva încăperi din clădirea în care se afla restaurantul, dar nu nemijlocit restaurantul La Taifas.

Corespondenții Sputnik Moldova precizează că nu este prima dată când această clădire este cuprinsă de flăcări. Trei ani în urmă, aici a avut loc un incendiu devastator.

Fluxul de știri
0