Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Falsuri despre Kemerovo sunt lansate din afara țării pentru provocarea panicii

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaPreședintele Vladimir Putin a oferit un interviu postului NBC
Președintele Vladimir Putin a oferit un interviu postului NBC - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Provocarea panicii și a ciocnirilor între oameni prin lansarea unor informații false în spațiul virtual, în special din afara țării reprezintă niște acțiuni inacceptabile, a declarat președintele rus, Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 28 mar — Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a declarat că sunt inacceptabile tentativele de a provoca conflicte între oameni și a provoca panică în Kemerovo prin lansarea a unor informații false din afara țării prin intermediul rețelelor de socializare.

Прощание с погибшими при пожаре в торговом центре в Кемерово - Sputnik Moldova
Rusia
Zi de doliu în Rusia: Familii întregi au murit în incendiul din Kemerovo

"Observăm cum, din păcate, sunt lansate informații false în rețele de socializare, inclusiv din afara țării, cu scopul provocării panicii, inducerii unei atmosfere de neîncredere, declanșării unor conflicte între oameni. Acest lucru este inacceptabil în niciun fel de condiții", a declarat Putin în timpul unei întrevederi cu șeful Comitetului de Investigații al Federației Ruse, Aleksandr Bastrâkin, și ministrul rus al Sănătății, Veronica Skvorțova, care au raportat șefului statului despre măsurile întreprinse în cadrul lichidării consecințelor tragediei și investigării cauzei lor.

Incendiul în mall-ul Winter Cherry din Kemerovo a izbucnit duminica. În rezultatul incidentului au decedat 64 de persoane, dintre care 41 de copii. Printr-un decret semnat de președintele rus, Vladimir Putin, 28 martie a fost declarat zi de doliu național.

Fluxul de știri
0