Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Zeci de animale au pierit în flăcări: Pompierii au ajuns prea târziu

© SputnikСело, Sat
Село, Sat - Sputnik Moldova
Abonare
Un incendiu de proporții a izbucnit într-o gospodărie din raionul Cahul, ucigând mai multe animale

CHIȘINĂU, 2 apr — Sputnik. Incendiu cumplit în sudul țării: flăcările au mistuit o încăpere auxiliară, iar 13 capre au ars de vii într-o gospodărie din satul Colibaşi, raionul Cahul.

Focul a izbucnit după ce proprietarii gospodăriei au dat foc unor deșeuri în apropierea construcției, astfel că acesta a cuprins șopronul unde se aflau animalele.

Пожар в Ростове-на-Дону - Sputnik Moldova
Societate
Incendiu în centrul Capitalei, flăcări în clădirea în care se află un vestit restaurant

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului Național pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins până la grajdul în care stăteau caprele. 

Până la venirea pompierii, vecinii au ajutat proprietarii să potolească flăcările de teamă ca incendiul să nu se extindă și în gospodăriile lor. Salvatorii au intervenit cu o autospecială și au reușit să stingă focul în mai puțin de 30 de minute. Salvatorii avertizează oamenii să nu dea foc la gunoaie atunci când vântul suflă cu putere.

Fluxul de știri
0