Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția de Frontieră - mobilizare maximă: Ce se întâmplă

© Sputnik / Мирослав РотарьПограничная полиция
Пограничная полиция - Sputnik Moldova
Abonare
În perioada sărbătorilor pascale se așteaptă o creștere semnificativă a traficului prin punctele de trecere a frontierei. În acest context, Poliția de Frontieră va întreprinde mai multe acțiuni menite să reducă aglomerația.

Chișinău, 31 mart — Sputnik. Fără cozi la vamă în perioada sărbătorilor pascale. Coridorul verde destinat diplomaţilor se va transforma de sărbători în pistă pentru familiile cu copii, dar şi pentru persoanele cu dizabilităţi care vin sau pleacă din ţară. Călătorii vor fi verificaţi de o echipă mobilă. 

Un băiețel s-a născut în familia polițiștilor de frontieră Roman și Anastasia - Sputnik Moldova
Societate
Bucurie fără margini în familia unor polițiști de frontieră: Vezi ce s-a întâmplat

De asemenea, pentru a evita aglomeraţia, conducerea Poliției de Frontieră a decis că vameșii nu-și vor lua concediu în această perioadă. Reprezentanții Poliției de Frontieră atenționează oamenii care intenționează să tranziteze vama de sărbători, să verifice valabilitatea actelor de identitate pentru a nu fi întorși din drum.

Totodată, călătorii ar trebui să tranziteze toate punctele de trecere, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și a evita formarea cozilor. Ajunși în punctele de trecere, oamenii sunt rugați să manifestați răbdare, înțelegere și disciplină.

Fluxul de știri
0