Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bucurie fără margini în familia unor polițiști de frontieră: Vezi ce s-a întâmplat

© Photo : Poliția de FrontierăUn băiețel s-a născut în familia polițiștilor de frontieră Roman și Anastasia
Un băiețel s-a născut în familia polițiștilor de frontieră Roman și Anastasia - Sputnik Moldova
Abonare
Prima zi de viață, în ultima zi de iarnă. Bucurie fără margini într-o familie de polițiști de frontieră din raionul Ocnița.

CHIȘINĂU, 28 feb — Sputnik. În timp ce se pregătea pentru o nouă zi de muncă, polițistul de Frontieră Roman Dogotari s-a pomenit într-o situație mai puțin obișnuită, fiind nevoit să-și pună în aplicare toate abilitățile sale. El împreună cu soția sa, Anastasia Dogotari, ex-vicecampioană a lumii la sambo, erau în așteptarea celui dea-l treilea copil, însă nașterea a venit prematur.

Пожилые люди гуляют с ребенком в парке - Sputnik Moldova
Până la ce vârstă bărbații pot face copii sănătoși

Tatăl a chemat urgența, însă din cauza condițiilor meteo nefavorabile, au anunțat că nu vor putea ajunge la timp. Astfel a încercat să pornească cu maşina spre spital, dar și aici înghețul de afară a creat probleme tehnice, fiind nevoit să facă cale întoarsă. Bebeluşul s-a grăbit atât de tare să vină pe lume, încât n-a aşteptat să ajungă ambulanța. Micuțul a venit pe lume ajutat de tatăl său, care nu s-a pierdut cu firea.

Medicii, ajunși la fața locului, au rămas uimiți de curajul bărbatului care a asigurat nașterea ca la "carte".

”În prezent, mama și nou născutul sunt internați la spitalul din orașul Ocnița și se află în stare bună de sănătate”, a declarat ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi.

Colegii din cadrul Poliției de Frontieră au felicitat familia Levco, urându-le "mulți ani și creștere ușoară bebelușului, iar părinților putere, răbdare și multă iubire”.

Anastasia Dogotari a devenit cunoscută după ce a obținut titlul de vicecampioană mondială la Sambo. Acum câțiva ani a ales să activeze în Poliția de Frontieră, renunțând la sportul de performanță. Ea activează alături de soțul său la punctul de trecere a frontierei "Otaci".

Fluxul de știri
0