Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Asta e culmea! În Chișinău avem un avocat terorist: O bombă în incinta judecătoriei

© Sputnik / Miroslav RotariAlertă cu bombă la judecătoria sectorului Centru
Alertă cu bombă la judecătoria sectorului Centru - Sputnik Moldova
Abonare
Avocatul a fost citat astăzi la Poliție pentru a fi audiat in calitate de bănuit. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o amendă în mărime de la 27 000 la 42 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

CHIȘINĂU, 31 mart — Sputnik. Direcția de Poliție a Municipiului Chișinău a anunțat că, ieri, în data de 30.03.2018, angajații acestei instituții au identificat persoana care, în data de 26 martie, a efectuat un apel telefonic la serviciul 902, comunicând că sediul Centru al Judecătoriei Chișinău este minat.

Satanic Temple of Los Angeles planen festliches Ritual am 6. Juni (6.6.16) - Sputnik Moldova
Societate
Avocatul ”Diavolului”, pe străzile din Capitală: A lovit două femei și doi copii

Mare le-a fost mirarea polițiștilor când au constatat că cel care a lansat alerta falsă cu bombă este un avocat în vârstă de 43 ani, care în acea zi avea un proces de judecată și urma să participe în calitate de apărător.

Potrivit Poliției, apelul telefonic a fost efectuat de pe o cartelă SIM de unică folosință, care a fost introdusă în telefonul avocatului de pe care s-a fi efectuat apelul.

Asupra avocatului au fost depistată și ridicată cartela SIM, care anterior fost introdusă în aparatul de telefon de pe care s-a efectuat apelul.

Deși recunoaște că cartela SIM îi aparține și aceasta a fost introdusă în telefonul de pe care s-a efectuat apelul, acesta neagă că ar avea tangență la infracțiunea dată. Avocatul susține că telefonul i-ar fi dispărut din automobil în circumstanțe necunoscute. El însă nu a anunțat Poliția că i-a dispărut telefonul.

 

 

Fluxul de știri
0