Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moscova i-a cerut Marii Britanii să-și reducă numărul diplomaților din Rusia

© Sputnik / Максим Блинов / Accesați arhiva multimediaAmbasada Marii Britanii la Moscova
Ambasada Marii Britanii la Moscova - Sputnik Moldova
Abonare
Moscova a cerut reprezentanței diplomatice britanice să-și reducă numeric personalul până la nivelul personalului misiunilor diplomatice rusești din Marea Britanie.

CHIȘINĂU, 30 mar — Sputnik. În decurs de o lună, Marea Britanie trebuie să-și reducă numeric personalul Ambasadei și Consulatului General din Rusia până la numărul diplomaților ruși din Marea Britanie, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei (MAE) vineri.

Ministerul de Externe FR - Sputnik Moldova
Rusia
Diplomat moldovean la Moscova, convocat la Ministerul rus de Externe

Astăzi, MAE din Rusia l-a convocat pe ambasadorul britanic la Moscova, Laurie Bristow.

"Ambasadorul a fost informat că, în conformitate cu măsurile de răspuns, partea britanică urmează să-și reducă personalul, astfel ca numărul lucrătorilor Ambasadei Marii Britanii la Moscova și a Consulatului General al Marii Britaniei în Rusia să corespundă cu numărul diplomaților ruși și angajaților tehnico-administrativi, care se află în concedii de lungă durată în Marea Britanie", se spune în anunțul diplomației ruse.

Fluxul de știri
0