Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

CNA, din nou pus pe treabă: Iată ce pești i-au picat în plasă

© Sputnik / Miroslav RotariMascat CNA НАЦ
Mascat CNA НАЦ - Sputnik Moldova
Abonare
Doi bărbați au fost reținuți de ofițerii CNA și procurorii Anticorupție pentru trafic de influență.

Chișinău, 29 mart — Sputnik. Doi bărbați au ajuns în vizorul ofițerilor CNA și procurorilor Anticorupție, fiind bănuiți de trafic de influență. Aceștia ar fi pretins și primit bani ce nu li se cuvin pentru a elibera permise de conducere.

SIS - Sputnik Moldova
Societate
Substanță extrem de toxică adusă în țară - au intervenit ofițerii SIS

În primul caz, un bărbat din Cimișlia i-ar fi promis unei persoane eliberarea permisului de conducere de categoria B în schimbul sumei de 600 de euro. Individul i-a spus victimei că îi poate influența pe angajații secţiei Înmatricularea Transportului şi Calificarea Conducătorilor Auto din Hâncești să faciliteze susținerea cu succes a examenelor și obținerea ulterioară a permisului de conducere. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore.

Un alt individ din Capitală este bănuit că ar fi pretins și primit 350 de euro pentru organizarea eliberării carnetului de șofer. Acesta nu s-a ținut de promisiune, iar victima l-a denunțat la CNA. Bărbatul și-a recunoscut vina și este cercetat în libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați de trafic de influență, cei doi bărbați riscă până la șase ani de închisoare sau amendă de până la 200 000 de lei.

Fluxul de știri
0