Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Atenție șoferi: Tâlharii au inventat o nouă metodă de a fura mașini

Abonare
Doi tinerii au furat o mașină parcată pe o stradă din Capitală cu ajutorul unui evacuator.

CHIȘINĂU, 28 mart — Sputnik. Un bărbat de 35 de ani a rămas fără mașină după ce a parcat-o pe strada Mircea cel Bătrân din Capitală. Când a vrut să meargă cu automobilul în oraș, acesta nu mai era în locul unde îl lăsase anterior. Îngrijorat, bărbatul a alertat imediat Poliția. Valoarea mașinii se ridică la 125 400 de lei. 

La scurt timp de la dispariția automobilului, polițiștii din sectorul Ciocana al Capitalei au reușit să-i găsească pe hoți. Aceștia sunt doi tineri de 22 de ani, originari din raionul Leova și municipiul Chișinău. Ei și-a recunoscut vina. Ba mai mult, le-au povestit polițiștilor cum au furat mașina bărbatului. S-au asigurat că nimeni nu îi vede, au chemat un evacuator și au dus mașina cu ajutorul acestuia în sectorul Botanica al Capitalei.

Машины с иностранными номерами - Sputnik Moldova
Societate
Culmea inventivității: schemă de furt și șantaj organizată de trei indivizi

Tinerii nu sunt la prima ispravă de acest fel. Ei a mai fost cercetat penal pentru acțiuni similare.

Poliția Capitalei anunță că în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru furt. Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați, riscă până la 10 ani de închisoare. 

Fluxul de știri
0