Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Șocant - 41 de copii au murit în urma incendiului din Kemerovo

© Sputnik / Accesați arhiva multimediaIncendiu în Kemerovo
Incendiu în Kemerovo - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit ultimelor date, 64 de persoane au murit, iar alte 67 au fost rănite în urma incendiului devastator care s-a produs într-un mall din Kemerovo, Rusia.

CHIȘINĂU, 27 mart — Sputnik. Printre cei care și-au pierdut viața în centrul comercial din Kemerovo sunt 41 de copii, a declarat pentru RIA Novosti o sursă din cadrul serviciilor de urgență din regiune.

Торговый центр горит в Кемерово. Кадры с места ЧП - Sputnik Moldova
Video
Incendiul de la Mall-ul din Kemerovo, Rusia: Imagini video de la locul tragediei

Cumplita tragedie a avut loc duminică. Mai multe persoane au fost reținute de organele de drept. Printre ipotezele luate în calcul de oamenii legii figurează incendierea sau un scurtcircuit.

În această dimineață, Vladimir Putin a zburat la Kemerovo. Președintele rus a depus flori la memorialul creat de localnici în apropierea centrului comercial și a vizitat victimele incendiului aflate în spital. Ulterior, Vladimir Putin a avut o întâlnire cu administrația regională și reprezentanții structurilor de urgență.

Copii în incendiu: „Spune-i mamei că am iubit-o." Texte sfâşietoare. Noi detalii>>>

Acest incendiu este unul dintre cele mai mari care s-a produs în Rusia din ultimii o sută de ani. Printre cazurile de asemenea proporții se numără incendiul de la Direcția Afaceri Interne din Samara (1999 — 57 de victime), incendiul de la casa de bătrâni din satul Kamyshevatskaya, Krasnodar (2007 — 63 victime) și incendiul din clubul „Lame Horse", Permi (2009 — 153 de victime).

Fluxul de știri
0