Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Incendiul de la Mall-ul din Kemerovo, Rusia: Imagini video de la locul tragediei

Abonare
Focul care a izbucnit duminică după-amiază a cuprins aproximativ 1600 de metri pătrați. Incendiul a fost localizat abia peste 12 ore. Cel puţin 64 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar clădirea a fost grav avariată - acoperişul și podeaua s-au prăbușit parțial.

Duminică s-a produs un incendiu devastator în clădirea cu patru etaje a Centrului Comercial „Winter Cerry” din Kemerovo, Rusia.

Potrivit ultimelor informații, numărul victimelor a ajuns la 64 de persoane, printre care mulți copii, transmite serviciul situațiilor excepționale.

Un grup de copii de la o școală din satul Terescevski, regiunea Kemerovo, se afla în cinematograful din apropierea epicentrului incendiului atunci când a izbucnit focul, a informat presa locală.

Mai mulţi copii le-au sunat din cinematograful din interiorul centrului comercial. "Spune-i mamei că am iubit-o, spune-le tuturor că i-am iubit", a reuşit să spună o fetiţă de 12 ani pe nume Vika, înainte de a se închide conexiunea la telefon.

Fluxul de știri
0