Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Stele ale fotbalului mondial, despre principalii favoriți ai Campionatului Mondial

© Sputnik / Alexei Danichev / Accesați arhiva multimediaБразильский футболист Роналдо во время церемони закрытия Кубка конфедераций-2017 в Санкт-Петербурге
Бразильский футболист Роналдо во время церемони закрытия Кубка конфедераций-2017 в Санкт-Петербурге - Sputnik Moldova
Abonare
Au mai rămas aproape două luni și jumătate până la începutul Campionatului Mondial de Fotbal 2018 din Rusia.

CHIȘINĂU, 27 mart — Sputnik. Argentinianul Diego Maradona, brazilianul Pele și compatriotul acestuia Ronaldo nu necesită o prezentare specială: aceste nume sunt cunoscute chiar și de cei care sunt străini de lumea fotbalului. Recent renumiții sportivi au făcut un pronostic referitor la posibilii învingători ai CM-2018 din Rusia.

Este de la sine înțeles că Pele și Ronaldo consideră că favorită va fi selecționata Braziliei, menționând deosebitele realizări ale antrenorului acestei echipe. Potrivit lui Pele, la ultimul campionat mondial Brazilia a trimis cei mai buni jucători, însă echipa a fost prost organizată.

„Acum însă antrenorul principal a reușit să corecteze situația. Actuala echipă inspiră încredere", a spus Pele într-un interviu acordat pentru presa străină.
Opinia sa coincide cu versiunea exprimată de Ronaldo.

Стадион Лужники в Москве - Sputnik Moldova
Rusia
Campionatul Mondial la Fotbal: Jucătorii și suporterii se vor simți confortabil

„În ultima perioadă de un an și jumătate, datorită antrenorului principal, echipa braziliană a devenit cu mult mai puternică", a menționat renumitul fotbalist.
Totodată, Pele și Ronaldo au apreciat înalt echipele Germaniei și Spaniei.

Și Diego Maradona a prezis succesul Germaniei și Spaniei. Totodată, sportivul consideră că de data aceasta vor fi mai puține șanse de a învinge la campionat selecționata franceză.

„Franța are o echipă bună, cu fotbaliști puternici, în special Paul Pogba, însă nu face să fie considerată drept favorită. Franța ar fi fost mai avantajată dacă Ribery ar fi revenit în echipă", opinează Maradona.

Cu toate acestea, legendele fotbalului mondial nu au fost categorice în aprecierile lor, menționând că la CM-2018 din Rusia se pot întâmpla minuni.

Primul Campionat Mondial de Fotbal din istorie care are loc pe teritoriul Rusiei se va desfășura în perioada 14 iunie — 15 iulie 2018. Meciurile vor avea loc la Moscova, Kaliningrad, Sankt Petersburg, Volgograd, Kazan, Nijni Novgorod, Samara, Saransk, Rostov pe Don, Ekaterinburg și Soci. La Samara vor fi jucate șase meciuri: patru în faza grupelor, inclusiv confruntarea cu selecționata Rusiei, precum și meciurile eliminatorii, din 1/8 și 1/4 de finală.

Fluxul de știri
0