Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Horoscop 2018. Nativii din trei zodii se vor îmbogăți în anul care vine

CC0 / Pixabay / Homestage / Гороскоп
Гороскоп - Sputnik Moldova
Abonare
Nativii din trei zodii se vor îmbogăți simțitor în anul care vine, astrele sunt de partea lor, iar norocul – mereu aproape

CHIȘINĂU, 25 nov – Sputnik. Nativii a trei zodii își vor schimba radical viața în anul 2018, datorită banilor pe care îi vor câștiga. Potrivit horoscop.ele.ro, veniturile le vor aduce nu numai satisfacții materiale dar și psihologice. 

Iată cine sunt fericiții: 

Horoscope - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Cele mai fericite zodii în 2018. Iată cine va fi favorizat anul viitor

Capricorn

Capricornul va atrage banii ca un magnet. Acesta va pune mâna pe contracte avantajoase si poate chiar să investească în lucruri care nu își pierd valoarea, de genul bijuterii, terenuri. Capricornul poate încheia anul 2018 cu o casa nouă.

Gemeni

Îi merge perfect anul viitor în plan financiar. Nu trebuie să se aștepte la câștiguri încă de la începutul lui 2018. Trebuie să manifeste puțină răbdare și va vedea cum va ploua cu bani din toate părțile. Ultimele luni din an vor fi cele mai prolifice si îi vor aduce bunăstarea mult dorită.

Balanța

Nativii acestei zodii nu trebuie să facă nimic pentru ca câștige bani în anul care vine. Banii sunt recompensa eforturilor din ultimii ani și practic acum va încasa de pe urma muncii sale.  Balanței îi va crește salariul ca urmare a unei promovări de care va avea parte, vin bonusuri de tot felul și poate chiar nu este exclus un câștig la loto.

Fluxul de știri
0