Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Expert: Alegerile locale noi sunt o ultimă șansă pentru omul politic Andrei Năstase

© Sputnik / Miroslav RotariПавел Мидриган
Павел Мидриган - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a anunțat că va candida pentru funcția de primar al municipiului Chișinău.

CHIȘINĂU, 24 mart — Sputnik, Tatiana Cebotari. Deși miza lui Andrei Năstase era să ajungă în Parlament, acesta a spus că va candida la fotoliul de primar al Capitalei, fără a menționa dacă va candida și la prezidențiale.

Выборы президента 2016 второй тур - Sputnik Moldova
Politică
Astăzi este o dată importantă legată de alegerile primarilor în Chișinău și Bălți

Juristul Pavel Midrigan a declarat într-un interviu pentru Sputnik-Moldova că alegerile locale noi sunt o ultimă șansă pentru omul politic Andrei Năstase. 

”Dacă Andrei Năstase nu va participa la alegerile locale din 20 mai, atunci el dispare ca om politic, nu se știe ce va fi la alegerile parlamentare, localele sunt ultima șansă a lui Năstase de a rămâne în politică", susține Midrigan.
Deși la alegerile prezidențiale Andrei Năstase ș-a retras din cursă în favoarea Maiei Sandu, aceasta nu se grăbește să anunțe public că Partidul Acțiune și Solidaritate, pe care îl conduce, îl va susține la scrutinul din 20 mai.

CEC a dezvăluit când vor avea loc alegerile noi ale primarilor în Chișinău și Bălți>>>

”Maia Sandu este datoare politic să îl susțină la alegerile locale pe Andrei Năstase și cred că o va face pentru că acesta și-a pierdut din electorat susținând-o, a trecut în umbră, deși sondajele arătau că PPDA este cu mult în fața PAS. Acum e rândul ei să facă un pas înapoi și să nu își înainteze un candidat propriu la alegerile din 20 mai'', a concluzionat Pavel Midrigan.

 

Fluxul de știri
0