Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Câte rachete ar fi necesare pentru neutralizarea unui „Sarmat” rus

CC BY 3.0 / Michael / Nuclear siloRS-28 Sarmat
RS-28 Sarmat - Sputnik Moldova
Abonare
Nu mai puțin de 500 de proiectile anti-balistice ar trebui folosite pentru a distruge un singur „Sarmat”, afirmă președintele comisiei pentru apărare și securitate al Consiliului Federației, Viktor Bondariov.

CHIȘINĂU, 23 mart — Sputnik. Pentru interceptarea rachetei balistice intercontinentale rusești de tip "Sarmat" sunt necesare cel puțin 500 de proiectile anti-balistice, a declarat pentru RIA Novosti președintele comisiei pentru apărare și securitate al Consiliului Federației, Viktor Bondariov.

Итоговое заседание коллегии Минпромторга РФ - Sputnik Moldova
Rogozin: noile rachete rusești vor putea zdrobi scutul SUA

"La astfel de concluzii au ajuns experții occidentali. „Kinjal" împreună cu transportatorul său, la fel, sunt invulnerabile pentru armele inamice. În același timp, acesta lovește în mod garantat țintele stabilite", a declarat el.

Anterior, potrivit publicației New York Times, care face o trimitere la o sursă anonimă din cadrul administrației de la Washington, președintele SUA, Donald Trump, și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu noile arme rusești, care ar putea vulnerabiliza sistemul american de apărare.

Noi avioane pentru armata rusă. Vezi ce le face de temut>>>

Fluxul de știri
0