Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Partidul ”ȘOR” și-a anunțat candidatul la funcția de primar general al Capitalei

© Photo : пресс-служба партии "Шор"Регина Апостолова
Регина Апостолова - Sputnik Moldova
Abonare
Partidul ȘOR și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău

CHIȘINĂU, 21 mart — Sputnik. Reghina Apostolova, viceprimarul orașului Orhei, este candidatul înaintat de Partidul Politic „ȘOR" pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău.

După desemnare, Reghina Apostolova a mulțumit partidului pentru încrederea acordată, precizând că principala ei preocupare la cârma Capitalei va fi ”confortul cetățenilor”.

Consiliul Republican al PSRM - Sputnik Moldova
Politică
Partidul Socialiștilor a anunțat candidatul pentru funcția de primar al Capitalei

"Locuitorii Chișinăului își doresc străzi curate și luminate, transport confortabil și dezvoltat, servicii publice accesibile și de calitate. Ei își doresc elementarul — ordine în orașul lor, precum și o primărie și servicii municipale pe deplin funcționale", a declarat Apostolova.

Potrivit șefului formațiunii, lui Ilan Șor, Apostolova este un manager excelent și un adevărat specialist în domeniul administrării orașului, deoarece anterior ea a deținut funcția de pretor al sectorului Râșcani din Capitală. El a subliniat că, în mare parte, anume datorită profesionalismului viceprimarului, Orheiul este astăzi un lider recunoscut printre orașele din Moldova în ceea ce privește nivelul de dezvoltare.

Fluxul de știri
0