Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Partidul Socialiștilor a anunțat candidatul pentru funcția de primar al Capitalei

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova au anunțat candidatura pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău.

CHIȘINĂU, 18 mart — Sputnik. Consiliul republican al PSRM a recomandat Comitetului Executiv al partidului confirmarea în calitate de candidat la funcția de primar general al municipiului Chișinău pe consilierul municipal, Ion Ceban.

"Consiliul Republican al Partidului Socialiștilor a recomandat Comitetului executiv ca șeful fracțiunii PSRM din consiliul municipal al capitalei, Ion Ceban, să fie aprobat în calitate de candidat la funcția de Primar general al municipiului Chișinău. Suntem siguri că Ion Ceban va reuși să restabilească ordinea în capitală și să lanseze dezvoltarea competentă a municipiului. Salvăm capitala, apoi salvăm și țara!", a scris Zinaida Greceanîi pe pagina sa de Facebook.

Duminica, la ora 12.00, a avut loc ședința Consiliului Republican al PSRM cu privire la alegerile locale anticipate și desemnarea candidatului la funcția de primar general al municipiului Chișinău.

Fluxul de știri
0