Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin - prioritățile noului mandat

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaПредвыборный штаб кандидата в президенты РФ В. Путина
Предвыборный штаб кандидата в президенты РФ В. Путина - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul unei întâlniri cu copreședinții staffului său electoral, Vladimir Putin a dezvăluit obiectivele pentru următorii șase ani de președinție.

CHIȘINĂU, 19 mar — Sputnik. Prioritare vor fi problemele de pe agenda internă, în mod special creșterea economiei ruse, imprimându-i acesteia un caracter inovațional, a subliniat Vladimir Putin.

”Anume dezvoltarea în sfera sănătății, educației, producției industriale, după cum am mai spus — a infrastructurii, a altor direcții de primă importanță, pentru a păși înainte și a spori nivelul de trai al cetățenilor noștri”, a continuat șeful de stat.

Подсчет голосов на выборах президента РФ - Sputnik Moldova
Rusia
Opinie: Realegerea lui Putin este favorabilă pentru stabilitatea mondială

Totodată, nu vor fi trecute cu vederea nici aspectele legate de capacitatea de apărare și securitatea statului, a subliniat el.

”Aceste aspecte nu le putem ignora. Dar, oricum, esențială pentru noi este agenda internă”, a accentuat Putin, citat de RIA Novosti.

Anterior, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a declarat că liderul rus are un ”plan explicit și consecvent” de dezvoltare a țării.

Conform datelor prealabile, la alegerile prezidențiale din 18 martie actualul șef al statului și-a asigurat un nou mandat cu susținerea a 76,66 % din electorat.

Fluxul de știri
0