Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Nikita Mihalkov, despre viitorul președinte al Rusiei

© Sputnik / Ruslan Krivobok / Accesați arhiva multimediaНикита Михалков в рабочем кабинете
Никита Михалков в рабочем кабинете - Sputnik Moldova
Abonare
Renumitul regizor rus Nikita Mihalkov consideră că la temelia statalității Rusiei se află stabilitatea și continuitatea.

CHIȘINĂU, 19 mart — Sputnik, C.S. Cunoscutul regizor rus Nikita Mihalkov, care a fost și persoana de încredere al lui Vladimir Putin în cursa pentru prezidențiale, consideră că în următorii ani, Putin și echipa sa trebuie să pregătească un succesor.

Călin Negura - Sputnik Moldova
Este oficial. Decizia care va stimula utilizarea energiei regenerabile

"Sunt absolut convins că trebuie să existe continuitate într-un fel sau altul, sunt absolut sigur că, în anii următori, Putin și echipa lui trebuie să crească acel viitor, acea continuitate căreia să-i fie încredințată și țara, și gândurile, și ideile, acele proiecte care sunt făcute deja", a declarat Mihalkov la un post rusesc de televiziune, citat de RIA Novosti.

Regizorul consideră că președintele și echipa sa va trebui să aducă la putere oameni talentați din ”provincia rusească”, care cunosc problemele locale, care știu cum să lucreze, care înțeleg dimensiunile țării. El a ținut să precizeze că stabilitatea și continuitatea se află la temelia statalității Rusiei.

Fluxul de știri
0