Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Câștigă un bilet la Campionatul Mondial de Fotbal 2018

© Sputnik / Мирослав РотарьФутбол
Футбол - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr fotbalist și un jurnalist, ambii în vârstă de 12 ani, urmează să fie selectați pe 25 martie pentru a reprezenta Republica Moldova la cel mai grandios eveniment al anului printre juvenili. Proiectul Fotbal pentru Prietenie (F4F) va lua start la Moscova înaintea Campionatului Mondial de Fotbal 2018.

Primul gol al Uruguayului în finala Cupei Mondiale împotriva Argentinei, în Montevideo, Uruguay, 30 iulie 1930. Uruguay a învins Argentina cu patru goluri la două - Sputnik Moldova
Sport
Campionatele Mondiale de fotbal, filă cu filă (I). Uruguay 1930 (FOTO, VIDEO)
CHIȘINĂU, 19 mart — Sputnik. Sputnik Moldova, în colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal, sub egida FIFA și Partenerul General Gazprom, îi invită pe toți copiii duminică, 25 martie, ora 14:30, la Centrul Sportiv Buiucani din Capitală pentru a da probe la fotbal sau jurnalism.

În cazul tânărului fotbalist care urmează să intre în posesia biletului, va fi selectată persoana care, în primul rând, vorbește la nivel de comunicare limba engleză și va demonstra cele mai bune calități de portar.

La categoria tânărul jurnalist, candidatul urmează să scrie un eseu pe tema fotbalului, să demonstreze o cunoaștere bună a limbii engleze și abilitatea de a realiza reportaje în teren.

Президент РФ Владимир Путин - Sputnik Moldova
Rusia
Putin: Este necesar să fie asigurată securitatea maximă la Campionatul Mondial la Fotbal

Copiii selectați vor avea întrevederi cu înalți funcționari de stat pentru a explica esența proiectului F4F, care se bazează pe un șir de principii: prietenie, egalitate, corectitudine, sănătate, pace,devotament, victorie, tradiție și demnitate. Ca mai apoi să participe la proiectul care se va desfășura în perioada 8-15 iunie, la Moscova.

În cadrul evenimentului vor fi formate 32 de echipe din copii care vor reprezenta 211 țări și regiuni ale lumii, antrenați de tineri antrenori cu vârsta cuprinsă între 14-16 ani.

Copii vor avea șansa de a fi prezenți la meciul de deschidere a Campionatului Mondial 2018, dintre Rusia și Arabia Saudită care va avea loc pe 14 iunie 2018.Toate cheltuielile vor fi suportate de organizatori.

Fluxul de știri
0