Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Zi decisivă pentru Chiril Lucinschi. La 4 aprilie își află sentința

© Photo : realitatea.mdChiril Lucinschi la judecată
Chiril Lucinschi la judecată - Sputnik Moldova
Abonare
A fost fixată data pronunțării sentinței în privința fostului deputat Chiril Lucinschi.

CHIȘINĂU, 16 mart – Sputnik. Procuratura Anticorupție anunță că, în data de 4 aprilie, ora 10:00, în cadrul Judecătoriei Buiucani, va fi pronunțată sentința în privința lui Chiril Lucinschi. Fostul deputat este învinuit de spălarea banilor în proporții deosebit de mari și fals în declarații.

Кирилл Лучинский - Sputnik Moldova
Politică
Chiril Lucinschi riscă să stea după gratii șase ani și jumătate

În cadrul ședinței din 15 martie s-au desfășurat dezbaterile judiciare, iar învinuitul și-a spus ultimul cuvânt. Lucinschi nu își recunoaște vina.

Procurorul de caz a solicitat în instanță privarea de libertate a lui Chiril Lucinschi pe o perioadă de 6 ani și jumătate pentru săvârșirea infracțiunii de spălare de bani; pentru fals în declarații – amendă în mărime de 550 de unități convenționale, echivalent a 27.500 de lei; confiscarea sumei de 23.000 de euro – bani ridicați în cadrul perchezițiilor, precum și 1/2 cote-părți a învinuitului din 2 terenuri și o casă de locuit din municipiul Chișinău.

Lucinschi pledează nevinovat, dar va mai sta 30 de zile în arest la domiciliu>>>

În privința lui Lucinschi a fost prelungită măsura preventivă – arest la domiciliu.


Fluxul de știri
0