Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Grav accident rutier la Poșta Veche: Un Ford a ajuns cu roțile în sus - Detalii

Abonare
Un accident îngrozitor a avut loc în cartierul Poșta Veche din Capitală. Din cauza neatenției unui șofer, trei mașini s-au ciocnit, iar una s-a răsturnat.

CHIŞINĂU, 16 mart — Sputnik. Serviciul "InfoTrafic" al Inspectoratului Național de Patrulare informează că astăzi, la ora 12:05, în cartierul Poșta Veche al Capitalei a avut loc un accident. Și anume, acesta s-a produs pe strada Ceucari, în apropire de strada Calea Orheiului.

Accident rutier - Sputnik Moldova
Societate
Moldovenii adorm la volan și unii nu se mai trezesc. Cazul de la Drochia

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Sputnik Moldova că în accidentul rutier au fost implicate trei mașini: un Suzuki, la volanul căruia se afla un șofer de 41 de ani, un automobil de marca Toyota, condus de un bărbat de 47 de ani și un Ford la volanul căruia se afla un domn de 71 ani.

Potrivit Nataliei Stati, ultimul a încercat să schimbe direcția de deplasare, ca rezultat Fordul s-a răsturnat. Șoferul lui, dar și cel aflat la volanului automobilului de marca Suzuki au fost transportați de urgență la spital.

Poliția este la fata locului și cercetează cazul.

Fluxul de știri
0