Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moldovenii adorm la volan și unii nu se mai trezesc. Cazul de la Drochia

Abonare
Un șofer a adormit la volan și a ajuns cu mașina într-un copac.

CHIȘINĂU, 14 mart — Sputnik. Un bărbat a adormit la volan și a ieșit cu mașina pe contrasens, intrând într-un copac.

Grav accident rutier în România cu implicarea unui microbuz înmatriculat în republica Moldova - Sputnik Moldova
Accidente
Microbuz din Moldova, implicat într-un accident teribil în România. O persoană a murit

Accidentul a avut loc în această dimineața, în jurul orei 04:00, în satul Pelinia, raionul Drochia. În urma accidentului rutier, bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost transportat la spitalul raional Drochia. 

Automobilistul a fost supus testării alcoolscopice, rezultatul fiind de 0,00 mg/l în aerul expirat.

Pentru a evita adormitul la volan și eventualele accidente, Inspectoratul Național de Patrulare oferă șoferilor câteva sfaturi, care să îi țină în stare de alertă:

— consumați băuturi energizante/cafea;

— țineți temperatura din vehicul mai răcoroasă;

— evitați excesul de viteză.

Doar în Chișinău: Un jaguar nou-nouț, făcut zob imediat ce a fost scos din salon>>>

Potrivit datelor statisticile ale INP, pe parcursul anului 2017 au avut loc 17 accidente rutiere din cauza adormirii la volan, soldate cu șapte persoane decedate și 30 traumatizate.

Un bărbat a adormit la volan și a intrat cu mașina pe contrasens, după care s-a tamponat într-un copac

Un bărbat a adormit la volan și a intrat cu mașina pe contrasens, după care s-a tamponat într-un copac. Din cauza oboselii, șoferul a adormit și nu a mai putut controla mașina. Accidentul a avut loc în această dimineața, în jurul orei 04:00 în satul Pelinia din Drochia. În urma accidentului rutier, șoferul de 35 de ani a fost transportat la spitalul raional Drochia. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,00 mg/l în aerul expirat. Pentru a evita adormitul la volan și eventualele neplăceri, #INP oferă șoferilor câteva sfaturi, care să vă țină în stare de alertă: — consumați băuturi energizante/cafea; — țineți temperatura din vehicul mai răcoroasă; — evită viteza. Potrivit datelor statisticile ale INP, pe parcursul anului 2017 au avut loc 17 accidente rutiere din cauza adormirii la volan, soldate cu 7 persoane decedate și 30 traumatizate.

Posted by Inspectoratul Național de Patrulare al IGP on 14 Martie 2018
Fluxul de știri
0