Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Accesări record pentru filmul ”Ordinea mondială 2018” cu Putin în prim plan

© Sputnik / Александр Кряжев / Trecere la banca de fotografiiТрансляция "Прямой линии с Владимиром Путиным"
Трансляция Прямой линии с Владимиром Путиным - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Documentarul a fost vizionat, în rețelele de socializare ”Odnoklassniki” și ”VK”, de circa 11 milioane de persoane în primele două zile după postare.

CHIŞINĂU, 10 mar — Sputnik. Filmul ”Ordinea mondială 2018”, realizat de Saida Medvedeva, are la bază câteva interviuri acordate de Vladimir Putin teleastului rus Vladimir Soloviov.

Acesta din urmă a ținut să sublinieze că discuțiile nu au fost lipsite de momente mai tensionate, dar interlocutorul lui nu a evitat să răspundă chiar și la întrebările incomode sau personale.

Президент РФ В. Путин принимает участие в саммите Группы двадцати в Гамбурге - Sputnik Moldova
Rusia
Putin a declarat că nu este dezamăgit de Trump

Potrivit RIA Novosti, liderul de la Kremlin și-a împărtăşit viziunea în privinţa sancțiunilor impuse Rusiei și a luptei cu terorismul internațional, el a vorbit despre atitudinea față de Donald Trump și tratativele cu americanii în perioada crizei de la Kiev, a ironizat pe seama etichetei de ”prim scelerat mondial” care îi este atribuită în Occident. Nu a fost evitată nici tema pescuitului, o îndeletnicire preferată a lui Putin.

Esențială este declarația lui cu privire la faptul că poziția Rusiei pe arena internațională poate fi un obiect de discuții, dar ea este inteligibilă și stabilă. Președintele Putin le-a recomandat tuturor să încerce să fie aliați cu Rusia, deoarece ea ”este o mare putere”.

Fluxul de știri
0