Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a declarat că nu este dezamăgit de Trump

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин принимает участие в саммите "Группы двадцати" в Гамбурге
Президент РФ В. Путин принимает участие в саммите Группы двадцати в Гамбурге - Sputnik Moldova
Abonare
Putin nu este dezamăgit de Trump. Dimpotrivă, șeful statului rus consideră că acesta este un bun partener de dialog, însă sistemul american este cel care împiedică dialogul.

CHIȘINĂU, 8 mar — Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a declarat că nu este dezamăgit de președintele SUA, Donald Trump, cu care se poate dialoga și ajunge la soluții de compromis, spre deosebire de sistemul american: aceasta este unul ineficient și impredictibil, cu care este greu de interacționat.

Russian President Vladimir Putin and US President Donald Trump, right, are seen here ahead of the first working meeting of the Asia-Pacific Economic Cooperation leaders - Sputnik Moldova
Casa Albă oferă detalii: Convorbirea telefonică Trump-Putin

"Nu, nu sunt dezamăgit și nu am cum să fiu. Dintr-o perspectivă pur umană mi-a creat o impresie foarte bună. Mi se pare că este echilibrat, în pofida unui comportament excentric cu care acest om s-a obișnuit, în virtutea experienței și activității profesionale anterioare. Însă atunci când vorbim de lucruri serioase, el pătrunde în probleme, comunică și își ascultă interlocutorul. Cu el poți ajunge la un acord și poți identifica soluții de compromis", a declarat Putin în noul film documentar „Ordinea Mondială 2018".

"Nu sunt dezamăgit de un partener. Sunt dezamăgit de sistemul în sine. Nu pot să nu fiu dezamăgit, pentru că acesta își demonstrează ineficiența și se autodevorează. Nu poți interacționa cu un astfel de sistem pentru că este unul impredictibil", a menționat șeful statului rus.

Fluxul de știri
0