Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

De necrezut, conflict major între ciobanii din Moldova și cei din Italia

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
De necrezut, conflict major între ciobanii din Moldova, România, Macedonia, Bulgaria și Italia

CHIȘINĂU, 9 mart – Sputnik. Păstorii din Republica Moldova, Bulgaria, Macedonia și Maroc au părăsit pășunile din nordul Italiei după ce doi ciobani români au fost uciși de niște baci italieni. 

Stână din raionul Orhei - Sputnik Moldova
Societate
De ce au fost uciși cei doi ciobani de la Orhei, în noaptea de Revelion

Doi ciobani români au fost urmăriți și omorâți în bătaie de alți doi baci italieni. Cornel Calinciuc, în vârstă de 38 de ani, și Constantin Doru Olaru, în vârstă de 28 de ani, au fost găsiți morți pe un câmp din localitatea Castelrosso, lângă Chivasso.

Bărbații lucrau pentru un cioban din Venaria care le încredințase o turmă de aproape o mie de oi. Autorii crimei, frații Piero și Daniele Bergero, care dețin trei mii de oi, nu au avut milă pentru cei doi români pe care i-au snopit în bătaie până când le-au zdrobit craniile.

După asasinarea celor doi ciobani români, păstorii din Bulgaria, Macedonia, Republica Moldova și Maroc au părăsit pășunile din provincia italiană pentru că „le este frică”, după cum a mărturisit un crescător de oi din zonă, potrivit libertatea.ro.

Frații Bergero, ciobanii italieni arestați pentru dubla crimă, nu au dat nicio explicație pentru gestul lor.

Fluxul de știri
0