Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

De ce au fost uciși cei doi ciobani de la Orhei, în noaptea de Revelion

© Photo : igp.gov.mdStână din raionul Orhei
Stână din raionul Orhei - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii i-au reținut, pentru 72 de ore, pe doi bărbați suspectați de comiterea dublului omor de la Orhei.

CHIȘINĂU, 4 ian — Sputnik. Polițiștii i-au reținut, pentru 72 de ore, pe doi tineri, domiciliaţi în satul Bulboaca, în vârstă de 19 și respectiv 21 de ani, care sunt suspectați de comiterea dublului omor de la Orhei.

Овцы - Sputnik Moldova
Doi ciobani uciși cu bestialitate de Revelion. Câte oi le-au furat ucigașii

Poliția a fost alertată în data de 1 ianuarie de un bărbat care a depistat în perimetrul stânei sale din satul Mălăieşti, raionul Orhei, două cadavre.

Potrivit poliției, bărbaţii erau ciobani şi aveau vârste de 37 şi 48 de ani, iar medicul legist a constatat că decesul lor a survenit în urma mai multor lovituri aplicate în regiunea capului.

Suspecţii şi-au recunoscut vina, declarând că i-au ucis pe cei doi ciobani în urma unei certe iscate spontan în timp ce consumau băuturi alcoolice. După comiterea infracţiunii, pentru a ascunde urmele ei, cei doi suspecți au îngropat în pământ telefonul mobil, care aparţinea uneia dintre victime, un ciocan şi alte obiecte cu ajutorul căror au comis infracţiunea. Tinerii sunt cercetați penal pentru omor intenţionat. Ei riscă privațiune de libertate pe un termen de până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0