Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce a răspuns Silvia Radu când cineva i-a vorbit despre o mită de 2 mii de euro

© Sputnik / Miroslav RotariSilvia Radu
Silvia Radu - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a primit în audiență un cetățean care a șocat-o prin anunțul ce i l-a făcut

CHIȘINĂU, 25 nov – Sputnik. Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a venit cu un mesaj către locuitorii Capitalei în care le oferă soluția la situația în care vor fi puși de unii angajați ai municipalității care vor cere mită în schimbul oferirii serviciilor. 

Silvia Radu susține că acest lucru este inadmisibil. Edilul interimar a îndemnat toți chișinăuienii să denunțe imediat situațiile în care li se vor cere bani pentru prestarea unor anumite servicii. Primarul interimar a fost determinat să facă acest anunț în urma unei întrevederi cu un om de afaceri din Capitală. 

”Am primit în audiență un antreprenor care m-a anunțat că i s-a spus că dacă vrea să-și rezolve problemele să plătească 2 mii de euro la nu știu ce departament. Dacă cineva vă zice din partea primăriei acest lucru veniți și denunțați aceste fapte”, a menționat Radu. 

Primarul interimar a declarat toleranță zero la faptele de corupție din cadrul Primăriei și tuturor direcțiilor și întreprinderilor subordonate acesteia. 

”Noi nu vom tolera corupția la nici un nivel în Primăria municipiului Chișinău”, a notat Radu.

Silvia Radu - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Silvia Radu a făcut un anunț bombă. Urmează disponibilizări masive la Pirmărie

Primarul interimar a precizat că angajații municipalității primesc salarii pentru a soluționa problemele Capitalei și ale chișinăuienilor. Radu a declarat tranșant că nu va tolera faptele de corupție în Primăria Chișinău, așa cum a fost până nu demult. 

”Este inadmisibil ca astfel de lucruri să continue mai departe. Oamenii nu trebuie să plătească nimănui. Angajații Primăriei sunt plătiți din bugetul public ca să-și execute atribuțiile de serviciu. Nimeni nu are dreptul să ceară bani adiționali pentru soluționarea problemelor”, a declarat primarul interimar Silvia Radu. 

Fluxul de știri
0