Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a recunoscut că a mințit-o pe soția lui Trump

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин провел отпуск в Республике Тыва
Президент РФ В. Путин провел отпуск в Республике Тыва - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele rus Vladimir Putin a recunoscut că, vorbindu-i Melaniei despre mărimea peștilor pe care i-a fost dat să-i prindă, a exagerat un pic.

CHIȘINĂU, 8 mar — Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a recunoscut că le-a mințit un pic pe soția președintelui SUA, Melania Trump, și cea a prim-ministrului italian, Emanuela Mauro, atunci când le-a povestit despre isprăvile sale de pescar.

Scurta discuție a liderului rus cu cele două doamne a avut loc la reuniunea G20, la Hamburg, pe 8 iulie a anului trecut.

Президент РФ В. Путин провел телефонный разговор с главами ДНР А. Захарченко и ЛНР И. Плотницким - Sputnik Moldova
Rusia
Putin a recunoscut că nu are smartphone

"Le-am mai povestit despre Rusia, Siberia, despre pescuit. Desigur, așa cum se mai obișnuiește, am exagerat un pic în privința peștelui prins. Atunci când povestești despre pescuit, oare poți evita tentația de a exagera un pic? Le-am povestit despre Kamchatka, fauna noastră, despre urșii din Kamchatka, despre tigrii din Extremul Orient", a mărturisit Putin într-un interviu oferit în cadrul filmului documentar „Ordinea Mondială 2018".

De asemenea, el și-a amintit cum a le-a expus în linii generale programul de redresare a situației demografice și de susținere a mamelor și copiilor. Potrivit lui Putin, soțiile politicienilor au fost impresionate de mărimea capitalului matern.

Fluxul de știri
0