Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a recunoscut că nu are smartphone

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин провел телефонный разговор с главами ДНР А. Захарченко и ЛНР И. Плотницким
Президент РФ В. Путин провел телефонный разговор с главами ДНР А. Захарченко и ЛНР И. Плотницким - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele rus, Vladimir Putin, a recunoscut că nu are un smartphone

CHIȘINĂU, 9 feb — Sputnik. Președintele rus, Vladimir Putin, a recunoscut că nu are un smartphone, transmite RIA Novosti.

„Ați spus că toți au smartphone, însă eu nu am. Dar și dumneavoastră nu aveți, vedeți? Iar el îmi spune că toți au”, a declarat Putin în timpul ședinței consiliului pentru știință și educație.

În cadrul reuniunii, șeful centrului național de cercetare „Institutul Kurchatov", Mihail Kovalciuk, a relatat despre dezvoltarea rapidă a tehnologiei și a subliniat că prelucrarea mesajelor vocale a smartphone-urilor, pe care le au majoritatea oamenilor, necesită o cantitate de energie care ar fi suficientă pentru fierberea unui litru de apă.

"În cea ce privește apa, dacă aceasta este curată, nu e nevoie de fierberea ei", a reacționat Putin.

Fluxul de știri
0