Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Casa Albă oferă detalii: Convorbirea telefonică Trump-Putin

© Sputnik / Michael Klimentyev / Accesați arhiva multimediaRussian President Vladimir Putin and US President Donald Trump, right, are seen here ahead of the first working meeting of the Asia-Pacific Economic Cooperation leaders
Russian President Vladimir Putin and US President Donald Trump, right, are seen here ahead of the first working meeting of the Asia-Pacific Economic Cooperation leaders - Sputnik Moldova
Abonare
Luni, în cadrul unei discuții telefonice, președinții Statelor Unite și Rusiei au abordat probleme de interes comun, inclusiv problema nucleară nord-coreeană și conflictul israeliano-palestinian, a anunţat serviciul de presă de la Casa Albă

CHIȘINĂU, 13 feb — Sputnik. Casa Albă a dezvăluit subiectele care au fost luate în discuție, luni, de Donald Trump și Vladimir Putin, în cadrul unei convorbiri telefonice.

"Președintele Trump a reiterat importanța unor noi măsuri pentru realizarea denuclearizării Coreei de Nord", menţionează administrația americană într-un comunicat.

Donald Trump - Sputnik Moldova
De ce a refuzat Trump să publice raportul democraților privind ”dosarul rus”

Potrivit Casei Albe, Trump a subliniat, de asemenea, necesitatea de a ajunge la un "acord de pace de durată" între Israel și Palestina.

"Președintele Putin a declarat că se va întâlni astăzi cu președintele palestinian Mahmoud Abbas (luni), iar președintele Trump a menționat că a venit timpul să lucrăm la un acord de pace de durată (între Israel și Palestina)" indică administrația liderului american.

Totodată, Trump a exprimat condoleanțe omologului său rus în legătură cu prăbușitrea avionului An-148, duminică, și și-a exprimat disponibilitatea de a ajuta la investigarea tragediei.

Fluxul de știri
0