Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Emoționant: O preoteasă și cele 7 fiice ale sale, felicitate cu prilejul zilei de 8 Martie

© Photo : arh-eparhia.ruСупругу протоиерея Димитрия Бургувана и его восемь дочерей поздравил с Международным женским днем губернатор Архангельской области Игорь Орлов
Супругу протоиерея Димитрия Бургувана и его восемь дочерей поздравил с Международным женским днем губернатор Архангельской области Игорь Орлов - Sputnik Moldova
Abonare
Soția preotului moldovean Dmitrii Burguvan și cele șapte fiice ale sale, care s-au mutat cu traiul în regiunea Arhanghelsk din Rusia, au fost felicitate cu prilejul zilei de 8 martie. Iată ce le-a urat ruvernatorul regiunii.

CHIȘINĂU, 8 mart — Sputnik. Soția preotului Dmitrii Burguvan și cele șapte fiice ale sale au fost felicitate cu prilejul zilei de 8 Martie de către guvernatorul regiunii Arhanghelsk, Igor Orlov, potrivit anunțului făcut pe pagina Eparhiei de Arhanghelsk.

Demnitarul le-a oferit mai multe daruri și invitații la concertul susținut de Orchestra Simfonică a Teatrului Mariinsky, dirijată de Valery Gergiev.

”Rolul pe care îl are femeia poate fi observat mai ales în asemenea familii frumoase — protectoarea căminului, gingașă, bună, grijulie, călăuză și un bun exemplu pentru fiicele sale. Este îmbucurător că numărul unor asemenea familii este în creștere în regiunea noastră”, a declarat guvernatorul.

Marș pentru Viață - 2017 - Sputnik Moldova
Marș pentru Viață 2018: Îndemnul unei femei - a fi pro-viață înseamnă a fi pro-femeie

Familia părintelui Dimitri s-a stabilit cu traiul în Rusia în anul 2014. Eparhia de Arhanghelsk le-a oferit un apartament, iar cu sprijinului autorităților locale și-au procurat un automobil pentru întreaga familie.

De asemenea au beneficia de un sprijin de 2 milioane de ruble pentru îmbunătățirea condițiilor de trai, bani cu care și-au procurat o casă în raionul Holmogor. În plus, familia beneficiază de susținere financiară pentru alimentația școlară, haine, transport spre instituția de învățământ, dar și de înlesniri la plata serviciilor comunale.

Fluxul de știri
0